Alla inlägg den 24 september 2008

Av Förtrollad matte - 24 september 2008 22:20

Dagen har verkligen bjudit på en massa otrevligheter, först så ringer lilla tjejen och har ont i huvudet så tårarna sprutar. Vad göra mer än att åka för att hämta upp lilltjejen? Vi hinner knappt hem förrän hon kräks. Det verkar som lilltjejen oxå fått migrän-helvetet. Hon bäddas ner och likt oss andra så sover hon bort migränen, än så länge så räcker det med ett par timmar. Hoppas det inte blir värre än så här för henne, det vore ju hemskt om hon fick det lika jobbigt som storsyrran. 
Raskt ändrades planerna för dagen, ville ju inte lämna lilla tjejen alldeles ensam så doggsen fick tillbringa dagen i trädgården och sola på altanen istället för den planerade långpromenaden.
Till kvällen var det dags för ett träningspass med Trolla och nu hade lilltjejen kryat på sig så hon fick åka med. Passet gick fint, vi hade lite problem ibörjan med att hon sög på däcket(!?) när hon inte skulle. Men det löste sig.
Annars gick det bra, jag ska be och böna om jag kan få älskade plutten till att göra en balans så jag kan träna mer på kontaktfälten, ikväll tog hon dem men med träning oftare och med ett bättre utförande så kan det ju bara bli bra?!
På vägen hem då råkar vi ut för något riktigt otäckt.. helt plötsligt så är den bara där, mitt framför bilen. Tror jag hann bromsa ....något... men inte tillräckligt.
Smällen tog i höger fram på bilen och jag stannade och gick ut för att se efter hur det gick med rådjuret. Förmodligen tog smällen i bakdelen, förhoppningsvis så gick inte benet av.  Djuret var borta jag kan bara hoppas att det inte blev allvarligt skadat. Fick ringt polisen och markerat upp platsen så jaktlaget vet vart de ska söka.
Usch, känns inte ok.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards