Alla inlägg den 3 september 2008

Av Förtrollad matte - 3 september 2008 23:35

Hm....har just insett vad mycket som är färskvara i livet.
Att man ska vara rädda om varann och visa varandra sin uppskattning -det är ju givet men ändå ibland så svårt att komma ihåg. Då tänker jag inte på mannen och barnen även om de sistnämnda borde få mer, det är så lätt att man hamnar i gnat och tjat-träsket utan de som jag tänkte på var mer släkt-nära och sådana på lite håll och vänner och bekanta. Alla mår gott av visad uppskattning.

Kondis är oxå en trist färskvara- kändes lite gott idag då det visade sig att flåset inte var sååå illa trots att värmeregleringen är ur funktion ;)

Hundträning är lite kul, idag så kom jag till insikt om att uppletande var färskvara hos lilla trollboll. Inte alls som spåret häromdagen, det hade ju mognat sig fram till en helt annan kvalite. Nu kom hon sig och fann sina saker men det behövs lite mer träning. Kanske skulle man bli lite mer organiserad och planerande??

Vi tog en långtur med alla voffsen (Lycka, Jippi och Vinna.Trolla, Ärtan och Elvira och sist men absolut inte minst Zeke.) Gick uppåt jurassic park och det var minst lika kusligt där idag som i vintras ;) Picnickade i gröngräset och njöt av livet. En sådan där härlig dag att lägga i minnesbanken som man kan ta fram i höst/vinterrusket och bara drömma sig tillbaka till.

Träning på alfa på kvällen. Kul som vanligt. men som alltid aningens för sen eller för snabb. Eller snilleblixtrar som dyker upp där de inte ska. Hm...undras om det kommer att bli någon ordning på mig nångång. Så att Troll kan få den vägledning hon behöver för det är naturligtsvis inte henne det är fel på, hon är ju så duktig!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards