Alla inlägg den 16 september 2008

Av Förtrollad matte - 16 september 2008 22:08

Kvällen kom och träningslustan satte in. Gratis  ledarledd träningshjälp för bruksintresserade utlovades på klubben, och vem är jag då att tacka nej till sådant tillfälle...Näpp, precis. Gratis är bra :)
Trollebusan fick sitta i bilen medans vi hade lite långtradig (men säkert nyttig) teori. Sedan var det dags för lite spår med fokus på kärnan. Det var en blandad kompott av hundar som var med, unga som erfarna.  Upplägget med att ha Troll i bilen var nog bra, hon var positiv i sinnet när hon kom ut och redo för utmaningar :)
Inga schäfer eller terrier äta fasoner och tom. herrarna kunde hålla i kopplet utan bli uppätna. Spåret gick väl sådär, men det är nog värt att lägga lite tid och möda för spåra det kan hon ju.
Sedan var det dags för lite lydnadsträning. Platsliggning som gick KANON!!!!! Fastän Trolla fick besök av en busig liten schäfertik, så skönt :) 
Övrigt gick oxå bra. Extra gott då det var en hel del nya hundar för Troll. 
Lite eftersnack i stugan sånt är ju aldrig fel.
En go träning med en avslappnad fokuserad matte och en Trollboll i en go sinnesstämning :)

Av Förtrollad matte - 16 september 2008 09:09

Den som inbillar sig att sjukgymnastik är nyttig, DEN är inte redig i huvudet! Det känns ju rätt ok när jag är där. Ja, man tar ju i och lite ont gör det ju men ändå rätt överkomligt. Men sen dagen efter och de nästkommande fyra dagarna... det är hemskt. Sådan pina.
Men somliga säger att det är nyttigt och vem är då jag som tvivlar, nej jag kämpar på och väntar på en förbättring.
Men fram tills det är dags i eftermiddag så blir det prommisar i den sköna höstluften med di små och de store och sedan lite av mitt nya projekt - rensa ut!
Sånt man samlar på hög, tidningar,kataloger,kläder ja, you name it. Så skönt när sådant är gjort även om det nu är urtrist att göra.
Och se... det är redan tisdag :)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards