Alla inlägg den 1 april 2008

Av Förtrollad matte - 1 april 2008 21:32


Åkte en snabbis förbi klubben ikväll. Grabben ville övningsköra o lilltjejen ville träffa kompisen. Lägligt som det var så var det fri träning och senare månadsmöte. Så tre flugor i en smäll :)

Till många av agilityekipagens stora besvikelse så hade skjutglade X vaknat upp ur vinterdvalan. En del av dessa ekipage har skottberörda hundar så när X började att vifta med pistolen så var det nästan lika bra att åka hem för en del.
Mina hundar är inte berörda förutom Virr som tycker att det är liite läskigt men inte så det påverkar agilityn. Men det finns ju andra stackare som verkligen blir förstörda då är det ju synd att denne skjutgalning ska förstöra deras träning varenda vecka framöver. Så det var verkligen lägligt att det var månadsmöte för där blev det beslutat att skjutning sker mellan 18.00-18.30 inte en minut innan eller över den tiden och att de ska hålla till på lilla planen.
Kan lova att det kommer att stå en liten polis med klockan i högsta hugg!!!

Är så trött på argumentet: DET HÄR ÄR EN BRUKS !!! HUNDKLUBB !!! ÄR DE INTE SKOTTFASTA SÅ ÄR DE INGA RIKTIGA HUNDAR! Man kan inte hålla på att leka agility titt som tätt utan faktiskt,  så är det så att man MÅSTE  SKJUTA lite oxå!
Vad hände med Brukshundklubben skall vara öppen för alla hundar o hundägare?

Usch, vad irritersamt! 

Det blev ingen kontaktfältsträning idag då med Trolla, men då  lite skott-träning istället.
Vilket gick finfint. Vi strosade runt utan någon reaktion och lekte när vi kommit närmare-fortfarande ingen reaktion.  Så ingen skottberörd hund här inte, vilket är härligt :) Men det betyder ju oxå att jag faktiskt INTE behöver träna henne på skott varje vecka *IRONI*

Hoppsan nu börjar de bli natten och tänk imorgon är det 12 år sedan lillsnottan föddes :) Nattizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards