Alla inlägg den 12 januari 2008

Av Förtrollad matte - 12 januari 2008 15:04


Först av allt vill jag säga tack till alla snälla kommentarer om min lilla Trollabolla som jag fått under veckan.. Hon ÄR rastypisk men än så länge ung o under utveckling.. Men visst är det en aussie, inget tvivel.

Jag hade tänkt att ta det perfekta kortet med min nya kamera för att kunna visa er alla hur vacker lilla Trolla(Force Galaxie`s Furstin Libelle) är men jag måste nog gå kurs först så jag lyckas fånga den röda skönheten på bild.
Men så länge kan jag ge er en länk till en sida som numera pryds av lillfia.Trollas mamma(Sussie) är oxå med på bild där:)
http://www.elinochvera.se  en sida med fina bilder...
Kul:)

Något annat som är kul är ju träning, träning i stora lass. Efter sett bilder på brorsans agilitytränande så förstår vi att vi skulle nog börjat förlänge sedan!
Vi har tagit det lilla lugna med träning så hon skulle bli helt återställd men nu har vi iaf. börjat lite lätt.

G såg lite frågande ut när hon kom idag. -Har du sovit här eller???

Ett litet pass igår(när G var på hemgång), vilket var skitskoj eftersom jag förutom träna Trolla o Viran fick låna de STORA VOFFSEN o köra några ggr. Jag tyckte JAG var skitduktig, att dogsen ÄR DET ja det det vet vi redan;) men sen vad P o M tycker är en helt annan sak...Mannen var med som fotograf, av 378 bilder ingen bild som jag tycker duger...men det är bra då följer han med fler ggr förhoppningsvis(uträknat? ) men imorse sov han gott när jag packade in voffsen o begav mig till dagens träningspass som kändes och blev kanon :)

Framåtövningen funkade kanon. O platten, ja den är kul,kul,kul. Allra helst idag när Felix o Trolla fick ett riktigt aussierace o det gick undan som bara den.. Tokstollar!
Viran fick sig en riktig genomkörare oxå. Svängar och åter svängar, bakombyten o ännu mer bakombyten.  Sååå bra träning!!!!
Gott,gott,gott:)

Hann tom. till tippen innan de stängde vilket kändes kanon efter kört runt med massa skräp i bilen i en hel vecka.
Nu tycker jag att jag gjort mig förtjänt av en kopp te o en god bok under en varm filt...Kanske blir det Camilla o Gudruns bok: att lära in och ut. Vi får se... Te o filt blir det iaf...
Kram

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards