Direktlänk till inlägg 25 augusti 2009

Pippilarer, husdjur och funna ting

Av Förtrollad matte - 25 augusti 2009 23:55

Idag var det åter dags för en tur i de djupa skogarna...tänk er den vackraste av vackraste av gammelskogarna så har ni bilden framför er..

Mötte upp Myran,Nikki och tillhörande bihang ;)
Vallade av en djup, smal ruta. Tre föremål längst ut.Alla pryttlar var Myrans. Troll startade och behövde en liten burnout men kom in med alla. Matten var väl sisådär nöjd.
De andra jobbade kanon, Nikki är lite kul och smart...man får ju passa på att roa sig och belöna sig där ute tycks hon tänka men hon glittrade och glänste när hon verkligen lyssnade på matten sin.
Myran inte mycket att orda om tjoff ut och tjoff in- duktig brud!

Ett nytt pass för Trollfian. Denna gång med helvetes grejer såsom klotång, tuggummiburk(full) och en förpackning av oboy-pulver.


Så här såg den ut när hon kom in med den. Behöver jag tillägga att jag verkligen är så stolt och glad över henne. Hon är verkligen så superduper!!

Myran och Nikki glänste även deras nästa pass.
Sen var det då dags för ett pinnplockarspår för Trollisen. Förra ggr så hade hon ju lite svårt för att koppla om till denna uppgiften men denna gång så strålade hon.

Lugn och sansad i starten, alla pinnar in hon verkligen jobbade hela spåret. Så duktig voffa =D

När vi sedan fyllde på alla kalorier som vi förbrukat så gjordes dagens goda gärning (kolla in i Myrans dagbok)hjälpte en liten koltrastunge till sitt bo- de borde verkligen inte bygga bo i träd på insidan staketet där det bor hundar eller åtminstone kunna flyga innan de landar på backen. Korkade pippilarer.

I helgen som varit så har vi fått ett nytt husdjur. Hm, vet inte riktigt om jag uppskattar detta djur som tydligen bestämt sig för att bosätta sig hos oss.
Det började för en tid sedan det gick en skata utanför och skrek hjärtskärande den såg ut som en hackkyckling..ja och hjärtat smälte såklart och den fick en.....ja max två brödskivor.Sen var det lugnt tills i helgen. Då
helt plötsligt spatserade den in i A:s rum. Jyckarna utom Lizzie var ju med mig på tävling så den tyckte väl att det var lugnt. De fick ut den igen efter en fotosession ;)
Senare på kvällen så tyckte den att det var dags igen....då knallade den in igen rakt förbi fågelhunden! Lizzie och gick för att kolla in köket om det fanns någon mat kan tänkas..
Vi trodde ju inte i vår stilla enfald att fågeln skulle våga sig på det om alla jyckarna var på plats men nu under kvällen så kom den in gåendes igen!!!!
Alla hundarna var inne och de blev nog lika förvånade som jag.

Vänligt och bestämt lyftes den ut och jag hoppas den förstår vinken, vad tror ni? Fortsättning följer tror jag...

 
 
Christina

Christina

26 augusti 2009 10:49

Alltid kul att läsa dina inlägg. Det är inte så att du funderat på att skriva en barnbok. Jag kan se Trollisarna och Pippilarena framför mig när de springer runt i gammelskogen med dig efter sig!!! :0) Du ska verkligen fundera på det om det inte är så att du redan har börjat. kramar

http://www.aggelina.se

 
Myran & Matte

Myran & Matte

27 augusti 2009 16:07

Det var en riktig kanondag vi hade i tisdags!
Hurra vad alla var bra. Det är så roligt när man ser att poletterna börjar ramla ner, en efter en.
Tack för hjälpande räddningsinsats angående våran fågelunge. Kort med intensivt liv kan man nog säga. Din fågel är ju bara så häftig och cooool.

http://www.myrancardigan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Förtrollad matte - 16 juni 2011 20:11

Jag har flyttat till http://ärteplättens.hemsida24.se  Varmt Välkomna :) ...

Av Förtrollad matte - 2 maj 2011 07:42


Öh, det har visst varit lite öde här ett tag men nu så kanske blogglustan kommer igång igen. En hel del händer och MYCKET planeras i snar framtid.   Vi har tex. varit på ett underbart kennelläger kika gärna in på Annelie-Lojocas sida eller varför...

Av Förtrollad matte - 21 mars 2011 15:42


 

Av Förtrollad matte - 5 januari 2011 18:51


Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nä det är Ärtans födelsedag   Lilla gullefjunet blir 10 år idag   och som alltid när det är kallt så fryser öronen..   ...

Av Förtrollad matte - 4 januari 2011 14:44

Hade en jobbig natt nyligen och låg och funderade över året som gått.Phu, fy fasiken så skönt att det är över och jag välkomnar 2011 med öppna armar. Hela förra året stod för oro och skador och sjukdomar.Januari startade med en viss nyfikenhet i...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards