Alla inlägg den 31 augusti 2009

Av Förtrollad matte - 31 augusti 2009 09:19

Denna helgen var menad att bli en lugn hemmahelg. Lite sovmorgon, lite trädgårdspyssel och mys, skogspromenader och god mat och mer mys...Vi skulle vara hemma och inte spendera ett öre (vilket plånboken hummade belåtet över)

Men....så blev det inte riktigt..ja fredagen var lugn och fin med god mat så magen blev alldeles fyrkantig. Vi kollade på "män som hatar kvinnor" och blev lite impad, både över skådespelarna och över konststycket att göra boken rättvisa.
 Gubben såg jag knappt röken av under hela lördagen och jag passade på att häfta fast de nya stolssitsarna som legat och väntat i ett litet hörn i sisådär en månadstid på att få komma på plats. Sååå fint det blev. ja den som väntar ...väntar aldrig för länge..? Åhh... så fick jag en snilleblixt- rengöra ugnen ! ! DET var det längesedan och hm, var det inte dags? -Jorå den fick lite vitt skum över sig och fick stå och gotta till sig.
När väl mannen kom hem så stod en blixtvisit till Paula på agendan.
Härligt att se att Lotis såg så pigg och fräsch ut hoppas det håller i sig, fick mig en tankeställare att leta rätt på fästinghalsbandet jag tagit av Trolla vid förra tävlingen. Usch vad de kan ställa till med de där krypen.
Fick även en liten hälsning från andra sidan, en liten fiskstjärt som vispade till kändes det som, men som i själva verket är en hälsning från en av de som är otåliga på att få komma ut och upptäcka världen på egen hand. Så spännande! Storm -hon är ju bara så go och cool :)

När vi kom hem så skulle jag göra mig till att göra en porterstek, och under tiden den puttrade på spisen och det började lukta sådär underbart i hela köket så kläcktes den käcka iden att ta itu med den vitskummande ugnen...och sagt och gjort. Det putsades och fejades och sen när det bara var att stänga luckan så.... DET VAR JUST DÅ som morgondagens agenda gjordes upp. :(
För helt plötsligt hade jag ett golv fullt av glas och av den forna ugnsluckan så fanns det bara en metallram kvar. Inte gick den att stänga heller.. så lite svordomar och plåster senare så satt familjen för att spana på nya spisar över internet.
Portersteken blev iaf syndigt god och även denna kväll så stod magarna i kvadrat..
Söndagen tillbringades i allehanda butiker jämförandes olika utföranden och finesser. Plånboken kved när kortet togs ur och drogs i kortläsaren. Mamman väntar något så förskräckligt på tisdagen då hennes nya vän skall komma och boa in sig och tänk(!) denna nya vän ska göra sig ren alldeles själv. Är inte det underbart så säg?

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards