Alla inlägg den 18 augusti 2009

Av Förtrollad matte - 18 augusti 2009 18:40

...and is still going strong !

Lite vimsigare, lite skälligare och lite tröttare och GRÅARE men fortfarande alldeles underbar.

Grattis på 12årsdagen Lizzipissan =D

Av Förtrollad matte - 18 augusti 2009 13:04

Fredagsmorgon:

Husbilen tankad,packad och klar. Hundarna tokiga.
Tog trolla och åkte till Myran och Nikki för lite huvudgympa...och mattarna ett gympapass.

Uppletande stod på schemat. Det var längesedan(!) fröken T gjorde detta, men hon frustade och skälvde av förväntan. Först ut och in med grejen, nytt skick och likaså. Duktig hund =D

Nikki var oxå duktig men hon behövde kanske liiite övertalning innan hon kom för att lämna grejen. Vadå tycktes hon tänka här kryllar det ju av SKOGSMÖSS och DET är grejer det.

Sedan var det då Myrans premiär.. schwisch sa det när hon skuttade ut och i väg och ett likadant swosch när hon var tebax.  Nice nice!

Vi turades om med jyckarna och de jobbade kanon hela högen. Vi avslutade träningspasset med ett kortkort spår med en massa apporter i..det var nog grejen...hon var lugn och sansad i spåret hela vägen. GÖTTIGÖTT!

Sedan hem,dusch och i väg mot Krull och mördarhunden och deras mattar...för att fylla upp bilen.
En massa timmar senare så var vi äntligen framme vid skitlukten. När vi parkerat oss på snikkullen så väller vi ut....en...två...tanter och en snartpåvägattbli tant och sju jyckar. =D
Fick boat till oss och rastat hundarna ordentligt sedan hittade vi en perfa plats för att  sätta upp vårt bohag på.

Pm såg lika trist ut med en massa banombyggnader osv.som det brukar men åh så bra det ändå passade mig och mina jyckar inte en enda krock under hela helgen. Jag hann nästan tom. att andas mellen jyckarna när de gick i samma klass. Såååå skönt.


Lördag :Först ut Krull och Troll båda diskade sig. Sedan var det Ärt och Virrs tur. Ärt hindernolla 0.32 tror jag och Virr starttränade jag. Det var det enda riktiga målet för henne denna helg.
Mördarhunds-syster gjorde ett jättefint nollat ho3 lopp en 7:eplac och smpinne. Sedan var det lunch och prisutdel.Efter lunchen var det då dags för Virrs tur på ho3banan. Jag hade lagt fokuset på starten och slalomingången och när vi kom dit så glömde jag liksom resten...hm..smisk på mig men puss på virr! alltså en disk.
Troll var det härnäst och nu är det väl dags att ta tag i kontaktfälten och när hon bara flög av då tog matten på sig barskaste minen och tog om. Hupp sa Troll.
Ärts tur på samma bana som troll startade på... hon hindernollade :D
Krull och Mördarhunds(som för övrig var riktigt gullig och inte visade upp sådana fasoner som senast;))-syster skulle starta i ag3 och här sviker minnet hur det gick för dem...
Summasumarum första dagen var avklarad och jag var supernöjd med lilla Ärtan :)och Virr.
Banorna hade varit roliga att springa på, lite kluriga(el. mycket)men härligt flytiga ändå. Tycker det var en trevlig domare som ritat de banorna :)
Kvällen kom med god mat och dryck, många härliga skratt som alltid när man åker tillsammans med J och M.

Söndag:Samma startordning. Krull startar och lägger ribban för dagen en 5e plac och sista pinnen i ho2 så nu är krull med matte en hel utfyllnad i klass 3. Troll var överladdad och hittade inte vägen...
Ärt diskar sig i ag då balansen ropade på henne... in med virr och startträning gjorde ett blindbyte in i slalomet och tappade bort henne men hon löste det galant och tjoff,tjoff genom hela banan..och hennes 2a agilitypinne var i land. Hamnade som 2a :D Kändes helt ok om man betänker att för en vecka sedan på träning så var hon tillbaka i sitt gamla spår att springa förbi och hoppa efter händer beteende.
Shiwas hopp lopp var snyggt som alltid 7a och nolla tror jag. Trollas ag. lopp var en repris på gårdagen. Kontaktfältsträning med andra ord.
Ärt nollade sitt hopplopp dock så var det många snabba så ingen plac. för henne. Sedan var det dags för krull han är urduktig...han hindernollade :D Shiwas lopp var urtjusigt men en millisekund för lite på gungan och hon fick en 5a.

Återigen härligt roliga banor.

Vilken härlig helg det varit! Tack tjejer !

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards