Alla inlägg den 1 augusti 2009

Av Förtrollad matte - 1 augusti 2009 22:13

Hjälp!!! Jag har blivit attackerad av en riktig mördarhund!

Blodet rann och rann det ville inte sluta!


Bildbevis nr 1



Bevis nr. 2.... bild på den skyldige:

Av Förtrollad matte - 1 augusti 2009 21:22

Har under veckan varit iväg på en minisemester. Vi lusläste väderkartor för fint väder ville vi ha och gav oss iväg i tisdags.
Tuffade iväg mot hemligt mål och halvvägs framme så fick även barnen veta vart vi skulle.
Det blev riktigt glada miner när vi talade om att en tur till Kolmården stod på agendan.

Vi har verkligen haft flyt hela vägen, inte hade vi bokat någon campingplats så när vi kom fram fanns det bara utan el- platser kvar. Vi skulle få leta upp någon bra plats själva bland tältplatserna. (!) Mycket lutande/steniga tomter/platser fanns det, men ingen som vi kände riktigt för. Tillslut så hittade vi ett bra place och ställde upp oss i nerförslut, men med en ok plats ändå.
Det var tur att jag lyckades övertala M om att platsen var kanon då där som han hade kunnat tänka sig att köra upp skulle få mången man att ångra sig under kvällen(det hade regnat rätt rejält och med andra ord mjukt i backen och det gav en tendens till att en del män körde fast)

Vi satt på första parkett när den ena dummare än den andre försökte hitta en plats där uppe i sörjan och när de sedan på allehanda usla sätt försökte ta sig loss....ja då satt jag och fnissade lite i smyg. Och tänk en fick jag hjälpt loss då ingen karl kunde räkna ut hur han skulle göra för att ta sig loss, men för att inte bli till åtlöje bland alla män som gnuggade sina geniknölar så skickade jag fram M och visst...två röda senare så var bilen loss! Hm det kändes rätt gott :)

När vi väl kommit på plats ja då var det väl dags att hitta hundpassning till vårt djurparksbesök... och tänk även här hade vi tur och fick plats trots att det egentligen var fullt.

Natten kom och gick morgonen föddes med sol i håret... jag och B gick till pensionatet med dogsen, de blev inkvarterade och vi gav oss iväg mot det stora äventyret =)

Vi startade med Tropicarium och kikade bla. när de simmade med hajarna.
Hu, kan tänka att pulsen var hög. Annars så är det lite fascinerande med alla ödlor,spindlar,ormar och andra äckliga kryp. Sötast var iaf. aporna.

In på djurparken och blir lika åhhhande varje gång. Det är något speciellt med djurparker. En av dagens höjdpunkter var ju delfinariet och att se delfin showen.
Det är helt otroligt hur de lyckas.. och så underbart att se ...det snörpte i halsen och armarna fick ståpäls.

Vi hade verkligen tur med vädret och hade full lampa hela dagen och det var varmt och skönt, nästan lite för varmt men bara nästan.

Det är mycket man ska hinna med på några futtiga timmar och snart var det dags för kamelturen. Lilla A och B skulle rida kamel men när det väl kom till kritan så var det Beccafisen som var den modiga... när man stod där i kön så hann man förvånas över människor. Kamelridningen stängde en viss tid och de som fått biljett fick ju rida men de som kom efter fick vara utan..och en del hade väldigt svårt att förstå detta!?
Jag kan förstå att man blir besviken men ....? Att försöka köpslå och tjata ja det går över mitt förstånd. 

Sen blev det lite jäkt vi ville ju inte missa safarit och sedan skulle ju hundarna hämtas... Men vi hann med båda tingen.. Vi hann se många vackra djur i safarit och fick en grupp vargar alldeles intill husbilen när de busade omkring och björnarna var oxå alldeles intill oss mm.. så mäktiga de är. Sedan så var det väl tur att vi inte hade några äpplen så vi kunde mata de vackra girafferna med(som i filmen -vi hade iaf tur med vädret igen)
Lejonen de låg och dåsade i den varma solen men så mäktiga djur det är.

Vi var iaf alldeles nöjda och alldeles trötta i våra fötter när vi hämtade upp de två som varit på en alldeles eget äventyr på hundpensionat. De var alldeles överlyckliga när vi kom och jag lovade dem dyrt och heligt att nästa gång skulle de minsann få följa med =)

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards