Alla inlägg under september 2007

Av Förtrollad matte - 9 september 2007 23:46


Härlig avspänd slappar söndag =)Några på flyguppvisning i Viared o någon hos nån kompis.
Hela dagen går i ett härligt mys pys.
Kan det vara något o skriva om? JA det är det, för det är så här livet ska vara.Jag har tom. kunnat prata med min tonåring och han med mig.
Vi har varit ute på en promenad i skogen med voffsen!

Vi gick ner till sjön där njöt vi av det goa höstvädret, tills han gick genom en murken bräda o blev blöt en bra bit upp på benet.Men 2timmar i skogen med sonen, åhh vilket dag.

Efter en sån härlig dag kändes det lätt o rätt att sätta sig i bilen för lite övningskörning. Han har blivit duktig den "lille".
Men skönt att det snart blir dags för övningskörning i skolan oxå.

Av Förtrollad matte - 8 september 2007 12:06



Anmäld till vallkurs =D Ska bli såååå kul och spännande

tralalala..

Åh, en lång väntan till 1:a okt och första kurstillfället. Jag har missat 1 tillfälle men det skulle tydligen inte vara några problem att hoppa in. Skönt. Vi kommer ses 1ggr/mån under vinterhalvåret och träna in det grundläggande o tända till på fåren/djuren. Det här ska bli skitkul o spännande.
Ha d

Av Förtrollad matte - 5 september 2007 23:20


Dagen startade med strålande solsken och vi skulle ut i skogen på långpromenad.Men ett telefonsamtal ändrade planerna kvickt.

-Vattnet har gått!!! Jag kommer med lillsnuttan på en stund..

Ja det var ju bara att planera om och leta rätt på lite pyssel o knåp prylar till snuttan som har haft världens otur o skadat foten. Att vara 3 med ett skadat ben o en mamma o pappa som ska till doktorn o hämta ut den nya lillasystern, ja det är inte lätt.. Då behövs lite extra omtanke med pyssel o knåp.

Jag har haft en sådan jäkla värk den här veckan o det är kanske därför jag blir lite sentimental o funderar medan jag surplar morgonkaffet. Undras hur det känns i den lilla 3åringen, alla pratar glatt om lilla bebisen som komma skall. Det är inte alltid så lätt att bli ett storasyskon. Att behöva dela mamma o pappa. Det kommer naturligtsvis gå finfint men visst kan det kännas jobbigt.

Och jobbigt är bara förnamnet när man har med en helt tosig tonåring o göra med.
Varför ska det behövas frigörelse och varför ska det vara så förbaskat besvärligt? Ja helt säkert så är det lika jobbigt för alla inblandade men det hjälper inte riktigt när man sliter sitt hår i ilska o frustration.
Frustration över att inte kunna tala samma språk, orden byter tydligen innebörd innan de landar och så är bråket/tjafset igång.
Hoppas jag snart får tillbaka min goa,underbara tonåring.

Undras om jag haft några barn om jag hade vetat hur jäkla ont det gör att älska dem.  Om oron och rädlsan över att något ska hända dem.

Det blev en långpromenad med sulky idag och Trolla är inte van vid att gå brevid en vagn så hon tyckte det var lite konstigt. Men hon löste det bra och vi njöt av höstluften.

Sen var det dags för kursen. Jag kan väl säga som så.. att jag inte riktigt var laddad och då inte heller fokuserad. Vilket visade sig på Viran som ett brev på posten. Hon gick upp i stress,snurra,pep,nafsade,skällde och snurrasnurrasnurra och jag då blev mer irriterad o otydligare för var gång det strulade. SUCK! Blir så trött på mig själv. Vi slutade iaf med ett lyckande så jag tror att Viran kände sig som en kung iaf.

När vi sedan väl kom hem igen så fick Trolla uppgiften att städa upp efter tösens kaplaklossar. Hon fick ge mig dem i handen för hon tyckte burken var lite läskig. Duktig Troll !

Näpp, nu är det dags för sängen för i morgon ska vi träffa den nya lilla tjejen <3  <3

Av Förtrollad matte - 4 september 2007 00:54


Jag hade rätt... en härlig hundvecka har det varit som alltid, när Helena kommer på besök. Hon är förutom min familj, min allra bästa vän. Vi känner varann utan o innan, vi lekte i sandlådan som små,åkte på semester ihop, har bråkat om samma kille i tonåren,har gråtit o skrattat tillsammans, fått barn samma år. Ja, hon har funnits där hela livet och jag hoppas att hon alltid kommer finnas kvar.
Vi har tillbringat dagarna med härliga skogspromenader, lite svampplockning o hundsnack. KUL, KUL, KUL (förutom då Lizzie-setter, som är den snällaste varelsen på denna jord ställer killar i skogen??!!)

Sedan har jag fått en riktig ego-boost igen med min träning med Elvira. Så skönt när det stämmer, tack Paula. Har jag bara koll på mig o fokuserar så sitter det som en smäck :) Just nu så sparar jag på sådana tillfällen och samlar inför ...

Trolla var med uppe på klubben en kväll och körde ett kort pass och var såå duktig :)

Nya fönster har jag oxå fått, vilken tur att man har en händig man.

Sedan har lilla Elvira-bebis varit på besök och Trollebus var så duktig och var så varsam med lilla Smilla.

Ja, vi var o tävlade i Oskarström oxå...3disk och en 3:e plac. med 10fel o näst snabbaste tiden. Hade hon inte.... så... Men jag hade inte fokusen på topp o då blev det som det blev..
Men stora delar av loppen var bara  så...mmm..så vi laddar om och tar nya tag. =D




Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards