Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Förtrollad matte - 20 januari 2009 09:51

Det verkar som om det är valpboom överallt just nu..
Åkte för att spana in boxer valparna.
Alla valpar är ju ljuvliga :) förutom just Boxer valpar.


Väl framme så blev man överfallen av en hel drös av ohängda boxrar och då pratar jag vuxna jyckar ;) Återseendet blir alltid så ömt efter en tids frånvaro och då menar jag inte ömt som i kärleksfullt ömt utan i den betydelsen av blåmärken och svansrappningar och knockningar..
 
Men jag lyckade trassla mig in i lejonkulan och blev genast överfallen av 9 MONSTER!
En blandning av krokodiler,pirayor och lejon var just vad de var.
När man ville pussa på och sticka ner näsan för att snuffsa lite bebislukt ja då uppstod blodvite genast. När H sa till mig att behålla skorna på så trodde jag i min enfald att det var för att skona mina sockar från valpkiss men jag fick snabbt bilden klar för mig- Det var för att jag skulle kunna gå därifrån för egen maskin sedan. Hade jag stoppat ner foten i strumplästen så hade vildingarna ätit upp den på två röda...

Men på håll utan några kroppsdelar i närheten så var de urgulliga ;)

Jag tror lilla Heffa som jag förövrigt tycker borde heta Puffa (det var ju så hon lät :)) kommer bli ett trevligt inslag i den övriga boxerfamiljen om ett år eller så  och då endast på behörigt avstånd från svansrappningar och knockouter ;)

Det var inte så svårt att åka därifrån hem till vår alldeles egna valpmage och känna hälsningen från xxx:s små puffar för de/den kommer ju aldrig bli ett sådana monster som Boxerpirayorna :)      Eller?

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards