Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Förtrollad matte - 15 januari 2009 12:46

Hade en riktig träningsdag igår igen.  :)

Ett par timmar med Christina o lilltjejerna och krullarna o deras matte som för övrigt är ännu drygare än vanligt då lillkrull snodde finfina certet endast 10mån. på MY DOG framför många vackra krullisar. Det räckte tydligen inte att synas i TV:n tittsomtätt ;)
Näe, det är er välförunnat - Ett JÄTTEGRATTIS till er :)

Till träningspasset så jobbade vi på position och varför man ska sitta vid halterna. Troll tyckte det var helt onödigt idag - laddad??
Vi körde genom lite allt möjligt med huvudprio- fokus. Även lite passivitet fick vi tränat på något som var jättesvårt då Christina och småtjejerna hade så förbaskat kul med träning av olika slalomingångar.

Mattarna tränade sitt munläder som vanligt då detta är något som absolut behöver tränas upp.

Väl hemma så däckade lilltösa under bordet - det hade tagit styggt på den vackra :) Senare så var det dags för agilityträning i ridhuset.
Då var hon på igen, så go denna tös, alltid redo!

Hade hittat några fartiga,goa hopp banor som passade alla ny som erfaren. Hundarna fick upp en härlig fart och man själv kunde pröva olika byten och utmana sig i handlingsalternativ.Även ett par ktfbanor med samma fart och go i. Till sena gruppen så hade vi ytterligare en hoppbana som var jäkligt kul att köra. Lite klur och springa, lite klur igen och sen springa utav bara faaan.
Det är så lätt att glömma att träna vissa hinder så nu fick vi lagt in både långhopp och oxer och det funkade bara finfint för Troll. Men tyvärr så var det någon som kraschade in i oxern och slog sig/sträckte sig illa men förhoppningsvis så går det snart över och hon blir piggelin som vanligt.

Trollfian glänste hela passet och gick bara såå bra :)
 En härlig dag som blev bara än bättre, när vi kom hem så hade gullungarna plockat undan och städat upp även i köket, så kvar var en mysig kvällsfika, dusch och nattinatti :)


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards