Alla inlägg den 6 augusti 2008

Av Förtrollad matte - 6 augusti 2008 21:25

Det är vad jag ska bli.. Ha! Vad sägs om den målbilden?
Men det är den nya strategin för ett bättre mående.  Tillbringade en timme hos sjukgymnasten idag och hon klämde och böjde och hade sig. Det gjorde inte megaont mer än på ett par punkter så jag härdade ut medans hon höll på.
Sen kom domen: STYRKETRÄNING  minst 1ggr/vecka och HÅLLNINGSTRÄNING så ofta jag kan.
Så om ett par veckor så ska det byggas muskler och hållningsträningen skall påbörjas redan igår men hur kul är det att gå runt och se ut som om man har 10 dubbelhakor?
Men förhoppningsvis så har det något gott med sig iaf och att yrseln jag fick efter besöket bara var något tillfälligt och kanske hade med hennes tryck och böj att göra, i vilket fall så blev det bara Troll som fick åka med på dagens träning.

Oh Vilken träning sen, mmmmmm så härlig!

Vi skulle göra något lätt till motsats mot gårdagens träning så en av årets sm-banor blev det.  *asg*  Lätt och bra....mmm eller hur ..

Men lilla fröken Troll impade stort på mig så trots att hon flyttade tunnlar och rev slalompinnar så jobbade hon så bra. :D
Nu kanske man kan säga att jag har en aning om hur jag vill att kontaktfälten skall se ut även om vi har en bit kvar fram tills de är sådana som jag tänkt mig. Men hon stod kvar stadigt och fint(när hon väl var på plats) och stack inte innan mitt ok. Pussgurkan!

Det enda som var lite trist  idag var att Jessica inte hade kvar av den goda kakan hon bjöd på igår - den var ljuvlig :) Mummsfilibabba :)
Men det var ju kanske bra nu när man ska bli lite atletisk av sig ;)
Tack tjejer för ett par härliga träningspass.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards