Alla inlägg den 27 augusti 2008

Av Förtrollad matte - 27 augusti 2008 23:44

Kvällsuppdatering.... har varit på kurs med Trollabus ikväll.
Innan kursen startade så fick vi övat lite kontaktfält och det gick kanon :) Nu börjar hon förstå vad jag vill att hon ska göra, nån gång får hon inte riktigt stopp på kroppen men viljan finns, så nu blir det operation övertalning av mannen så det kan byggas en balans till utsmyckning av tomten. Men så till kursen som var lyxigt nog inomhus så vi slapp regnet:)
Hon är så duktig lilla Troll och va bra det kunnat bli om nu jag var lika duktig men det är inte så lätt att tänka om från litet till stort, lugnt till snabbt, virrigt till självklart. Tur då att vi har goa instruktörer med ett enormt tålamod.
 Men det känns som om vi är på rätt väg även om vi självklart har mycket att fila på innan vi är samkörda som ett team.
Det var två glada och nöjda tjejer som kom hem ikväll. :)

Av Förtrollad matte - 27 augusti 2008 15:45

Gårdagskvällens agilitymöte avlöpte smärtfritt med många fina ideer inför framtiden. Som alltid när vi ses så rinner tiden iväg och även ibland diskussionerna men vi sansade oss och fick fram bra förslag som ska läggas fram inför styrelsen inom en snar framtid.
 Fin träning för troll blev det oxå (ja,ja för mig oxå)
Idag har jag varit för att snoffsa till mig lite, nu vet jag inte om snoffsfaktorn steg något nämnvärt men kalufsen har kapats och det gråa har fått en mörkare nyans. Hade bokat in lite träning med Krullsmatte men tiden sprang iväg så jag trodde att det inte skulle bli något. När jag väl kom fram tog ångesten tag i magen ... där var många som var med på tävlingen som jag bröt. Usch.. Men den värme jag möttes av den värmde ända in i märgen.Så skönt, TACK!!
Även om jag inte är enig i alla tankar kring hunderiet så känns det skönt med stöd och vetskapen om att jag inte behöver skämmas och gömma mig/oss.
Nu vet jag att vi kommer att komma ur detta men på vägen dit så kan jag behöva stöd och peppning. Så tack alla ni som finns där.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards