Alla inlägg den 28 februari 2008

Av Förtrollad matte - 28 februari 2008 15:06

Dagen börjar på ett fint sätt. Jag ramlar ur sängen ! ! !
Skulle stänga av väckarklockan o sträcker mig över kanten o BOM så låg jag o sprattla på golvet. Alla voffsen kom glatt viftandes på svansarna och undrade vad jag pysslade med. Är det någon ny lek? Eller vad gör du, tokmatte?
Ärt o Virr ville dra sig en stund till o jag var inte sen att hålla med. Men medans jag låg där och myste så blev det ljusare o ljusare ute o solen kikade fram. Så bort med latmasken ut o ta en morronprommis.
Här kommer en varningens ord: Ta det försiktigt!
Morgonfrost i kombination med Trolla... ja, jag är glad att jag lever :)
En hal rot o en skobeklädd fot= tjoooohooo!
Jag slog en kullerbytta o tror jag landade på huvet. Ont gjorde det men jag kom iaf upp igen o inga brutna ben. Ja det gör ont att bli fin ;)

Väl hemma så ringer Krulls matte -Hörru jag hinner nog träna idag, ska du med?
Så här tar vi o åker för att träna inomhus när solen skiner.
Man är nog inte riktigt klok.
När vi kom fram så var lilla Silver där med sin matte. De hade ställt upp en bana som vi körde på.Banan funkade bra att träna sug på. Sen lite ombygge så blev det lite handling oxå. Vi var ju alla på olika nivå. Från ren nybörjare till lite mer avancerad(krull) Men vi fick till en bra träning, hoppas lilla Silvers matte tyckte att det blev bra oxå. 

Lite trist är det att det inte finns något trevligt ställe att gå av hundarna på, bara bilvägar.
Så vi packa in oss i krullsmattes "gröna fara" o åkte ut till Härskogen och tog en härlig prommis på hemvägen. Så nu när halva dagen gått så står stegräknaren på 16056 steg känns rätt skönt :) Får se vad det står på den  ikväll när det är sängdags.
Ha de så länge :)
Uppdatering, stegräknaren slutade på 22148 nu är det bara några få steg kvar innan det stupas i säng ....zzzzzzzzzzzzzzz

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards