Direktlänk till inlägg 1 maj 2010

Valborg

Av Förtrollad matte - 1 maj 2010 10:40

Det var dags för en liten halv valp träff i Halmstads området. Lite födelsedags firande för Winett som har pappa Triss och så hade den hemska dagen kommit för utlämningen av den sista valpen, Bliss.


Lastade bilen med en dotter och hund, Trolla och Bliss. Hämtade upp Paula med andan i halsen (som vanligt när jag ska till henne)Hon och Jonas fyllde bilen med sina grejer och 3 hundar (Sussi,Storm och luddet) Luddet fick äran att åka med Bliss i buren- vilket var en felplanering av mig..;)
Väl framme där vi mötte upp Frida och Minoo så var det ett bajs/kräkinferno i buren..urk. In och shoppa present,tvätta valp under kran i fikaavd.(fräscht)rengöra bil. In med alla och så var vi äntligen på väg.


Regnet öste ner och gjorde det lite svårt att se vägen emellanåt och sikten blev ju inte bättre när jag fick hjärtskärande sms från älskade mannen..rörande bliss..:(


Väl framme iaf. så var det så härligt att se alla :)
Valparna har blivit så fina och såg ut så vackra och välmående som en valp ska se ut.
Pga. allt regn så åkte vi till ett ridhus som driftiga Susanne och Frida fått tag i för lite träning.
trolla fick inte tränat så mycket, är ju lite svårt de flesta momenten involverar ju knät på endera sättet. Men plats i all röra fick hon öva på :)
Fick lite fina tips på krypträning oxå så jag kan fundera riktigt mycket över tills hon är frisk att sättas igång. Hade ju tänkt att pröva någon lägre iår, men först fullt frisk och sedan ett bra kryp så det kanske inte blir förrän nästa år vem vet?


Valparna skötte sig exemplarisk och visst kunde man se att mattar och hussar tränar och är flitiga med sina små :) :) Härligt härligt :)


Roland karlsson - Winetts hjälptränare och en riktigt duktig bruksräv var oxå med för att kunna hjälpa till och ge lite fina träningstips och även för en annan sak som bara paula och jag och Roland visste om.


Efter en stunds träning så åkte vi till BKn som de lånat för god paj och fika som Frida,Susanne och Winett ordnat. Mumma sååå gott. Tjejer-recept önskas :)
Under tiden vi sitter där så pratas det ju en hel del om hund och frågan ställde s till Roland.  - Vad ska du ha för någon nästa hund ( Hans fina  Gandarves Simba som han tävlat och varit aktiv med finfina resultat under många år, har precis gått ur tiden)
Nja svarade han, det blir väl en sån där svart med lite vitt på.. Hm svarar Winett då en sån där förklädd aussie? - Nä ingen förklädd.... Winett(+flera) tappade hakan fullständigt och när det gick upp för henne att det var Bliss som skulle komma till hennes tränare ja det var en syn för gudar :) :)
Ja även de andra blev ju lite chockade oxå..så kul att kunna överraska lite :)


Men sen kom det värsta -att lämna över lilla killen..Mitt hjärta går sönder:(
  
Men jag vet att han kommer få det bra :) Lycka till på färden tillsammans:)


Resan hem gick bra och väl hemma så stendog jag i soffan...men först efter skickat en tacksamhetstanke till alla som varit med och gjort dagen så trevlig och minnesvärd. Med på bilden är inte Charlotte och pixie och Amanda och Esther
  

 
 
Annelie

Annelie

1 maj 2010 16:46

Jag blir ju alldeles tårögd jag :) Dels för jag vet hur ont det gör att lämna den där valpen som stannat lite längre och hunnit nästla sig in ordentligt i hjärtat. Men också för den överraskning Winett fick! Tänk att "hennes" Roland ska ha en av valparna. Finare omdöme kan ju Triss/Trolla valparna knappast få! Han kommer att få det toppen.
Kramar

http://www.mrcollin.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Förtrollad matte - 16 juni 2011 20:11

Jag har flyttat till http://ärteplättens.hemsida24.se  Varmt Välkomna :) ...

Av Förtrollad matte - 2 maj 2011 07:42


Öh, det har visst varit lite öde här ett tag men nu så kanske blogglustan kommer igång igen. En hel del händer och MYCKET planeras i snar framtid.   Vi har tex. varit på ett underbart kennelläger kika gärna in på Annelie-Lojocas sida eller varför...

Av Förtrollad matte - 21 mars 2011 15:42


 

Av Förtrollad matte - 5 januari 2011 18:51


Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nä det är Ärtans födelsedag   Lilla gullefjunet blir 10 år idag   och som alltid när det är kallt så fryser öronen..   ...

Av Förtrollad matte - 4 januari 2011 14:44

Hade en jobbig natt nyligen och låg och funderade över året som gått.Phu, fy fasiken så skönt att det är över och jag välkomnar 2011 med öppna armar. Hela förra året stod för oro och skador och sjukdomar.Januari startade med en viss nyfikenhet i...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards