Alla inlägg den 5 maj 2009

Av Förtrollad matte - 5 maj 2009 15:01

Det blir en blogg från igår....
Ridskoledags för dottern och en massa dötid att slå ihjäl för mamman innan kursen som hon hjälper till med startar.
Vad göra? Idag hade jag med Trolla då hon skulle få vara stand in för kursares löptik. Hon lånade båda krullen förra tillfället men de är lite mammiga och ville inte riktigt vara med på noterna, åtminstone inte hela tiden så det fick bli troll den här ggr.

Tillbaka till dötid som blev effektiv tid ist. Fick lagt ett apellspår som låg 30-40min. Det blåste som skam och jag hade mina farhågor.
Fick tränat lilla stegen  :) Så duktig- väntade på kommando för att gå ner sista steget. En massa mängd träning av ligg i alla olika situationer. *tumme upp* Apportering av apportbock,mobil och nycklar det sistnämnda var lite otäckt då de slog henne på nosen men skam dem som ger sig - ett rejält tag så fanns det inget som slogs*fniss*
Till sist så var det dags att gå spåret... linan och selen var hemma så det blev i koppel. Fint upptag....första pinnen hem... fortsatte... vinkeln superbra..snurrade lite...spåret hade flyttat sig med vinden men spårade tillbaka till nästa pinne*yiihhaa* nästa vinkel blev bra och tillslut så blev sista pinnen oxå bärgad!!! En supertjej helt enkelt :) <3

Kursen startade och jag hade mina betänkligheter då hon hade lite svårt att springa med Magne på sista träningen då jag stukat foten men jag behövde inte fundera.... Hon följde Emelie perfekt och hon fick känna på hur det är att köra en stor vilding. Det var riktigt kul att se att det fungerade så bra. Duktiga tjejer :)

När dottern blev upphämtad så strålade hon - hon ska prao:a på ridskolan :)
Åh så kul <3

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards