Alla inlägg den 4 april 2010

Av Förtrollad matte - 4 april 2010 23:45

Solen sken och vinden ven , vårkänslorna kröp i kroppen och hela knoppen.
Nu är det VÅR! ! !
Och vad är det största vårtecknet av alla ? Jo när husbilens vinterskrud skall bort. Sagt och gjort 12x6 m pressenning drogs av, blött och eländigt var det.
Sträckte ut den på gräsmattan .....alla valparna kom och tycktes tänka- hej, vad är det här för något kuligt? Vitt som snö men prasslar under tassarna weeehheeeiiooo tjabbadoo så kul.
      


Vi lyfte upp den i var sin ände för att låta vårvindarna göra sitt...
WoW sa valparna och rusade under, det prasslade ,woooschade och ven och pressenningen hade ett alldeles eget liv där den levde rövare alldeles ovanför tre stycken alldeles orädda små vapplar :) De klev upp på den igen när det var lite stiltje för att rulla av när den lyfte igen...kulkulkul sa alla 3 (synd att jag inte fick något foto på det.)
          


De är alldeles fantastiska dessa små :) Vilka små pärlor så synd att det inte blev någon tik till mig och att det var rätt tidpunkt att ta in en ny valp i vårt liv.


Kram till er alla :)



Av Förtrollad matte - 4 april 2010 07:54

Det är en underbar tid vi går till mötes nu...igår var vi ute hela dagen från morgon till kväll. Alla var trötta när det väl var dags att gå in :)

Paula och Jonas och jyckedyckar var ju kvar så mycket hundbus blev det och mitt i allt kom mamsen bort med lite påskägg till barnen och vips så var det två sorter till i trädgården.

Ja det har bllivit en hel del hundprat i helgen men även en hel del monopol på kvällarna. Ja även en hel del gråt men även mycket skratt såklart.
Jag har fått en aning vad Trollas små egenheter/tossigheter kommer ifrån om man nu säger så...M;)

Amandas lilla stjärna smälter så bra in i flocken -  det är som om hon bott här i hundra år. Hon har redan provat lite viltspår och karriären planeras....Trollas reaktion på henne var ju lite kul...
Hon kom in efter att vinkat av en valp och går förbi henne utan att ens se henne men någon meter efter så får hon henne i näsan och stannar upp och tycks tänka - Men hallå??? Sådär luktar inte Ärt eller Viran. Snurrar runt och tar en ny sniff och JAHAAA... en till, ok då...och går och lägger sig.
Är hon inte fantastisk så säg???

Det är så härligt att få rapporter från de små som lämnat hemmets vrå :) Man blir glad ända in i roten av hjärtat. Så fortsätt så.....och glöm för all del inte Paula eller Winett(Triss).

Kram på er alla :)
                          



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards