Alla inlägg den 20 juli 2009

Av Förtrollad matte - 20 juli 2009 11:17

Nu har di stora blivit ännu större och fått fina grejer som man kan behöva när man blir stur!
GRATTIS BECCAFISEN PÅ DIN 17ÅRS DAG (13/7) OCH GRATTIS TIMPAN PÅ DIN STORA DAG NÄR DU BLEV 19ÅR (20/7)
HIPPHIPPHURRA!

Av Förtrollad matte - 20 juli 2009 10:12

Har skrivit tidigare att tidigare år så hade vi 300 starter på vårat Semesterhopp och iår så har vi sprängt alla barriärer med anmälningar till 1000starter!
Magsåret har leget och pyrt i maggropen...
Fick leta fler domare då även deras begränsning nåddes med råge. Extra domare till klass 1 gick bra (trist bara att du missade på sovmorgonen Ola som jag lovat dig)Men i klass 2...där var det lugn i h-e att hitta någon. Alla (!)var upptagna, hade en lååång lista till slut så hittade jag en ängel- Jörgen S hoppade in och hjälpte oss. TACK!!

Nästa orosmoln, dataprogrammet. Ett år är en låång tid men som alltid så rinner bara tiden iväg och inte hade vi fått löst föregående års problem. Så iår blev det att lägga in ekipagen 2ggr. Urk! Ja sedan var det ju den lilla detaljen att vi bara hade en dator och skrivare. Men snäll som man är så offrade jag min dator(som inte ens di stora barnen får röra)åkte och köpte en skrivare då min gamla hade pajat. Visserligen så är det alltid bra med en skrivare men det låg inte i mina planer just nu eg.

Funkisar då då? Skulle vi ha en bana och egna funkisar så skulle klass 1 hålla på 7-22 kändes inte som ett alternativ så.. ragga lite på egna klubben andra klubbar osv. Det blev kanon...någon/ra tomma fixarstolar på lördagen men det skulle nog lösa sig. Ooops hinder då? Blev lovad att låna in några hinder så en kråka i kanten på det oxå.

Köket lämnade jag med varm hand till Katarina och Cecilia. Våra mathjältar.

Fredagen åkte vi upp med husbilen och boade till oss. Fick ordnat med listor och förberett inför morgondagen. Åke världens bästa banchef fixade med banorna med alla goa funkisar som kom och hjälpte till att iordningställa det som gick att ordna. Tom. åkte och lånade in extra hinder sent på fredagskvällen..när paniken kom när det uppdagades att en del inte höll måttet.
Det märks att vi börjar få lite rutin, att vi vet vad som behövs osv. men något jag inte hade behövt, var att tappa bort mina nycklar som jag gjorde...man ligger en aaaaaning för högt i stress när man inte minns att man lånade ut dem. Tack Lisbeth du räddade kvällen när du äntligen ringde och sa att du hade dem.
Kom i säng alldeles för sent och i huvudet malde morgondagen... men alla startkort var  utskrivna så skulle datan paja så hade vi dem iaf. Bara det en lättnad.
Vid tretiden vaknade jag av att himlen hade öppnat sig och jag som alltid fått höra el och regn inte går ihop kunde inte somna om utan oroade mig resten av natten. Men någon hade hört våra böner och det blev ett perfekt agilityväder både lördag och söndag.
Tävlingen startade och allt flöt på. En minnesanteckning tills nästa år kolla batteriet i chipläsaren det kanske inte finns någon med brandvarnare som man kan sno batteriet ur (mannen undrade vad jag gjorde när jag kom in hysterisk och började dra ner brandvarnaren från taket...*fniss*)
Allt gick enligt tidsplanen och det var nöjda ansikten vart jag än såg.

Tävlingen var klar redan 16.30 men då startade bara andra passet....
Tack Åke och banbyggare(jag räknar inte upp er om jag skulle missa någon) som iordningställde allt på plan inför morgondagens klass2.
Inne så vill jag ge Jeanette ett extra tack för att du hjälpte mig att göra iordning inför morgondagen med listor uppflyttningar osv. Allt tog en massa tid allra helst med strulande kopiatorer och skrivare som tar time-out osv.
Men det var skönt när jag äntligen kunde ta en dusch vid 22tiden och ett glas vin.

Även denna natt så vräkte regnet ner och jag hade svårt att sova.. men morgonen kom och klass 2 med denvi fick tom. lite sol under dagen.
Vart lite strul på morgonen då de vi lagt in inte kommit med iaf. men det gick ju att lösa i alla fall utom ett, men som tur är så är det den handskrivna listan som gäller och att det blev en disk(otur för tjejen).
Även denna dag höll tidschemat och vi blev klara efter en dubblerad klass 2 vid halv två. Kändes verkligen kanon
Tack för den fina presenten till mina jycks :) De uppskattade den verkligen.

På tal om de, hundarna alltså så skulle de små springa med barnen men Beccafisen hade en sådan träningsvärk efter att rättat till platta tunneln ca.4-500ggr på lördagen så hon kunde inte gå och mandisen var för trött. Då tänkte den smarta C att Christina med Freja skulle få springa med di små...sagt och gjort men när C skulle hämta Ärt så kunde hon inte få henne med sig....*hahaha* Ärtan tänkte väl- ha, är hon inte klok, jag ligger hellre här och myser under täcket.... så di små fick en vilohelg. Trolla däremot fick springa med Katarina och ag.1 gick riktigt fint 10f. men en kanontid. Hopp2orna var de väl inte riktigt samspelta men hon hade kul iaf.(Trolla)kanske Katarina oxå vemvet? Hon hade det hektiskt Katarina iaf då hon även höll i prisutdelningarna (hoppas du orkar vara prisansvarig fler ggr)

Vi har fått så mycket beröm för denna tävling via listor,gästböcker,sms och mail och telefon osv. så det är inte utan att man blir stolt som en tupp över att få vara del av detta.
Jag vill tacka alla som på något sätt varit delaktig i allt som hänt och gjorts innan,under ,efter tävlingen. Ska man räkna upp med namn så är det så lätt att man missar någon.. men ett jättetack till alla!

När tävlingen var över så kom jag på att mat är bra och åt nog min första middag sedan fredagen... och däckade på sängen i väntan på duschen vid 6snåret vaknade vid 9 dagen efter...fortfarande oduschad och totalt slut.
Over and out!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards