Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Midsommardröm

Av Förtrollad matte - 25 juni 2008 21:49

Vi har varit och firat midsommar på den vackraste av öar och på det allra bästa sättet som går :)

Vi åkte i torsdags till Gotland, resan gick finfint trots 3 tonåringar och voffsen och urtrötta föräldrar. Vi hade bokat en kupe på båten vilket var bara såå super.
Trolla hade en lättare nära döden upplevelse*fniss* när hon skulle in i båten så pös dörrarna så otäckt, så hon sprang ut baklänges. När hon väl skulle in igen bland alla folk så öppnades även hissdörren alldeles brevid dessa pysdörrar, hon hade det inte lätt.... men hon fixade det såklart och sedan låg vi alla och sov middag i kupen. Så vi var pigga och alerta när vi styrde kosan mot skjutfältet där hundar och ungar fick rusa av sig lite uppdämd energi.
Sen styrde vi kosan mot Klinteortens HU tävling.
Det var roliga banor med olika typer av utmaningar.
Ärtan hade dock lite problem med underlaget, det var hårda vassa strån som stack henne i tassarna, hon är lite känslig efter hennes tå-grej men gjorde så gott hon kunde och sista dagen så gav hon järnet. Positivt var att sista dagen kunde hon även kampa innan start. Härligt, en god stressmätare för henne.( Ingen kamp- hög negativ stress.)
Elvira gjorde flera fina lopp varav midsommardagens hopplopp bara var såå kanon. Då gick hon och vann klassen :) Så gott ! Gillar pinnar!
Men något hände med lilla virr och hon orkade inte riktigt med, tappade farten och ville inte äta så bra, om det var för att vi var hemifrån eller om det är en efter löpgrej ... ja, det vet jag inte, men väl hemma igen så äter hon.
Vi har hunnit att utforska den härliga ön och de stora barnen(även mannen) fick göra ett riktigt grottäventyr! Vi var på en vanlig visning i Lummelundagrottorna och det är ju så fint så vi fick bokat in ett 3timmars äventyr till dagen efter. Dagen efter var de stora barnen inte så kaxiga, det var ganska så pirriga när de fick klä sig i vadarkläder,knäskydd och hjälm och overall. När de kom ur grottan 3timmar senare så strålade de under all smuts. De bara forsade ur dem av alla upplevelser.. Säger bara, tur att Mandis inte är 15 än och jag fick lov att hålla henne sällskap,puh!
Vi har även haft härliga strandpromenader varje kväll. Hundarna har sprungit runt och njutit lika mycket oss:) Fast jag tror att de är lite ömma i tassarna efter all sten ;)
Resan hem gick likabra som dit resan, nu hade Trolla inga problem att gå in eller ut:) men hon gillade mest att vara i kupen, ute på däck var inget mysigt alls ;)
Hoppas på en repris nästa år men då vill jag stanna ännu längre:)
Ps . Det var tur att vi hade vår egna lilla mekaniker med oss då husbilen plötsligt inte ville starta. Några pumpande under huven och den brummade på som vanligt :) Det visade sig att tanklocket kunde felvändas och skapa vaccum i tanken. Tack lilla gossen för att du finns :)

 
 
Ingen bild

anna

26 juni 2008 09:54

Å va härligt det låter med Gotland, Ja visst är det kul med pinnar! Grattis till er! Lilla Virr är ju toppen.
Nu laddar vi för den 13 Juli. Må så gott.

 
paula

paula

26 juni 2008 12:09

Så skönt att ni haft det bra.
Vi flyttar det mesta i helgen antagligen. Börjar vara färdiga uppe nu.

http://paulas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Christina

27 juni 2008 11:37

Härligt att höra att ni haft det bra! och att familjen var nöjd. Grattis till vinsten och pinnen!
och tack för att hälsningen! Freja o jag är så stolta! =0)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Förtrollad matte - 16 juni 2011 20:11

Jag har flyttat till http://ärteplättens.hemsida24.se  Varmt Välkomna :) ...

Av Förtrollad matte - 2 maj 2011 07:42


Öh, det har visst varit lite öde här ett tag men nu så kanske blogglustan kommer igång igen. En hel del händer och MYCKET planeras i snar framtid.   Vi har tex. varit på ett underbart kennelläger kika gärna in på Annelie-Lojocas sida eller varför...

Av Förtrollad matte - 21 mars 2011 15:42


 

Av Förtrollad matte - 5 januari 2011 18:51


Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nä det är Ärtans födelsedag   Lilla gullefjunet blir 10 år idag   och som alltid när det är kallt så fryser öronen..   ...

Av Förtrollad matte - 4 januari 2011 14:44

Hade en jobbig natt nyligen och låg och funderade över året som gått.Phu, fy fasiken så skönt att det är över och jag välkomnar 2011 med öppna armar. Hela förra året stod för oro och skador och sjukdomar.Januari startade med en viss nyfikenhet i...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards